donderdag 2 augustus 2012

poppenbeurs Brugge

Ziet U geen afbeeldingen? Dat komt door een beveiliging op uw computer en is direkt op te lossen, onder de grijze balk boven deze nieuwsbrief (onder: bijlage) staat het volgende:
'Enkele afbeeldingen zijn geblokkeerd zodat de afzender uw computer niet gemakkelijk kan identificeren. Klik hier als u de afbeeldingen wilt downloaden'.
U klikt vervolgens in die tekstregel en u ziet alle afbeeldingen in deze Nieuwsbrief.
 
    
Niesje Wolters van Bemmel organiseert al 26 jaar succesvol de Grote Internationale Poppen en Berenbeurs in Brugge- België.   
 
Op zaterdag 4 en zondag 5 augustus wordt het weer beregezellig in Brugge! 26 jaar geleden werd de eerste poppen en berenbeurs in Brugge georganiseerd, de beurs was vanaf het begin al een succes! Een trouwe schare aan hobbyisten en verzamelaars komt ieder jaar weer terug naar de prachtige Hallenzalen van het Belfort.
 
Brugge is voor bezoekers en deelnemers de mooiste beurs van België, in wellicht het mooiste historische gebouw van Brugge! De Hallenzalen in het Belfort op de Markt heeft zo’n prachtige uitstraling, waardoor de poppen en beren op hun mooist uitkomen. Het is ieder jaar weer een feest om daar te zijn, weer of geen weer!
Of je nu verzamelt of er zelf mee bezig bent met het maken van poppen en beren, je komt altijd wel wat tegen. In Brugge staat u een indrukwekkend internationaal gezelschap te wachten: deelnemers komen uit België, Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, en Kroatië.
 
 
Omdat er zo enorm veel te zien is tijdens deze beurs hebben wij een 68 pagina's tellendGRATIS online tijdschrift voor u in elkaar gezet! KLIK HIER en ga lekker ontspannen lezen wat er te doen is op deze buitengewoon gezellige beurs!    Poppen.nl en Teddy-Beer.nl is nu te lezen in een BIJGEWERKTE VERSIE van 12 juli 2012.
 
klik op bovenstaande tekst
 
Exclusief voor Nieuwsbrief-Abonnees!
Deze poppen- en berenbeurs wordt georganiseerd door Niesje Wolters van Bemmel, op zaterdag 4 en zondag 5 augustus 2012, “Hallenzalen”, Belfort, Markt 7, Brugge. Open van 10.00 - 17.00 uur. Inkom volwassenen: € 8,- / 65+ € 7,- / kinderen tot 12 jaar gratis (onder geleide)
Exclusief voor de abonnees van deze Nieuwsbrief hebben wij een vrijkaart voor twee personen toegevoegd, u vindt deze in de bijlage. Dubbelkik, print de bon uit en geef af bij de kassa in het Belfort.
 Inlichtingen voor bezoekers én deelnemers:           0031 - (0)578 - 628767
Info België: 03-777 44 53
 
 
 
 
 
Wij sturen de nieuwsbrief voor poppen en berenliefhebbers een aantal malen per jaar, stelt u daar geen prijs op, schrijf u dan uit via onderstaande link.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten