woensdag 17 augustus 2011

Poppenbeurs in Brugge


Ziet U geen afbeeldingen? Dat komt door een beveiliging op uw computer en is direkt op te lossen, onder de grijze balk boven deze nieuwsbrief (onder: bijlage) staat het volgende:
'Enkele afbeeldingen zijn geblokkeerd zodat de afzender uw computer niet gemakkelijk kan identificeren. Klik hier als u de afbeeldingen wilt downloaden'.
U klikt vervolgens in die tekstregel en u ziet alle afbeeldingen in deze Nieuwsbrief.
 Grote Poppen en Berenbeurs in Brugge
zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2011
“Hallenzalen”, Belfort,  Markt 7, 8000 Brugge
Openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur
In deze nieuwsbrief: Een jubileum kortingsbon op de entreeprijs van maar liefst € 3,- pp
Nieuwsbrief abonnees mogen bovendien al om 9.30 naar binnen, dus.....eerste keus!
 
 
Niesje Wolters van Bemmel organiseert al 25 jaar succesvol de Grote Internationale Poppen en Berenbeurs in Brugge- België. 
 
Zaterdag 20 en zondag 21 augustus wordt het weer beregezellig in Brugge!
25 jaar geleden werd de eerste poppen en berenbeurs in Brugge georganiseerd, de beurs was vanaf het begin al een succes! Een trouwe schare aan hobbyisten en verzamelaars komt ieder jaar weer terug naar de prachtige Hallenzalen van het Belfort.
 
Brugge is voor de bezoekers de mooiste beurs van België, in wellicht het mooiste gebouw van Brugge! De Hallenzalen in het Belfort op de Markt heeft zo’n prachtige uitstraling, waardoor de poppen en beren op hun mooist uitkomen. Het is ieder jaar weer een feest om daar te zijn!
Of je nu verzamelt of er zelf mee bezig bent met het maken van poppen en beren, je komt altijd wel wat tegen. In Brugge staat u een indrukwekkend internationaal gezelschap te wachten: deelnemers komen uit België, Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Tsjechië, Griekenland etc.
De antiek verzamelaars kunnen hun hart ophalen bij de vele gerenommeerde antiek stands. Gaat uw interesse hier naar uit, dan ziet u daar het ‘neusje van de zalm’ op het gebied van oude poppen, speelgoed en beren, vanaf  de19e eeuw tot aan nu alles komt u op deze beurs tegen.
Maar ook voor degenen die zelf met deze hobby creatief bezig zijn, is Brugge een shoppingparadijs! Voor de teddybeer en poppenmaaksters is werkelijk alles aanwezig wat er nodig is om thuis aan de slag te gaan, boetseerklei, schoentjes, pruikjes, ogen, kleertjes, prachtige  ‘berenhuidjes’ van o.a. mohair, instructieboeken en patronen, te veel om op te noemen.
Niets is mooier dan je eerste zelfgemaakte pop of teddybeer!
Aanwezig zijn ook stands met boeken en magazines over deze twee hobby’s. Twee beren en poppendokters met ieder hun eigen ‘medisch specialiteit’ zijn op beide dagen aanwezig om reparaties uit te voeren.
Kom ook naar deze gezellige beurs en verwonder U, geef U over aan deze boeiende wereld van poppen en teddyberen. Het is immers speelgoed voor volwassenen.
 
Foto's boven: Onze beurslokatie: Het Belfort, Antieke pop van Jumeau en kunstenaarsbeer van de Engelse Barbara-Ann
klik op bovenstaande tekst
 
EEN AANTAL DEELNEMERS GEEFT U EEN AANTREKKELIJKE KORTING TIJDENS DE BEURS IN BRUGGE Deze bonnen en de nieuwsbrief mag u onbeperkt afdrukken en doorsturen!
klik HIER en Stuur deze email door naar uw kennissen en vrienden.
De kortingsbon voor de entree zit ook in de bijlage van deze e-mail zodat u niet de gehele nieuwsbrief hoeft uit te printen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deze poppen- en berenbeurs wordt georganiseerd door Niesje Wolters van Bemmel, op zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2011, “Hallenzalen”, Belfort, Markt 7, Brugge. Open van 10.00 - 17.00 uur. Inkom volwassenen: € 8,- / 65+ € 7,- / kinderen tot 12 jaar gratis (onder geleide)
Exclusief voor de abonnees van deze Nieuwsbrief in België hebben wij een kortingsbon van  € 3,- per persoon toegevoegd. U betaalt slechts € 5,- entree, de bon is geldig voor twee personen. Tevens heeft u eerste keus want u mag als abonnee een half uur eerder de beurs op!
Inlichtingen voor bezoekers én deelnemers: 0031 - (0)578 - 628767
Internet www.niesjewolters.nl. Info België: 03-777 44 53
 
 
Wij sturen de nieuwsbrief voor poppen en berenliefhebbers een aantal malen per jaar, stelt u daar geen prijs op, schrijf u dan uit via onderstaande link.

1 opmerking: